REALCRAFT® BOATS

REALCRAFT® zaštitni je znak velike tvornice motornih čamaca «Salut».

«Salut-čamci» nalaze se u gradu Samari na velikoj ruskoj rijeci Volgi i proizvode motorne čamce više od 15 godina.

Svi naši čamci prolaze cijeli niz ispitivanja i proračuna prema međunarodnim ISO standardima, u skladu su sa zahtjevima DIREKTIVE 2013/53/EU o rekreacijskim i osobnim plovilima te imaju CE certifikate.

Čamci se sastavljaju na krutom čepu s točnom geometrijom, dok se rezanje vrši na CNC strojevima. Od istraživanja dizajna i izgradnje 3D-CAD modela do završne obrade u komori za slikanje i sušenje, koristimo suvremene tehnologije i materijale u svim fazama proizvodnje.

Zašto Realcraft?

REALCRAFT® znači Pouzdan aluminijski CRAFT! (REliable ALuminium CRAFT)
REALCRAFT® znači PRAVI ZANAT! (REAL CRAFT)

Imamo 17 godina!

Tvornica je započela svoju povijest 2004., za to vrijeme smo se dobro dokazali, tvornica je proizvela tisuće različitih brodova, koji se mogu naći u mnogim zemljama. Bogato iskustvo i velika proizvodnja omogućili su nam da temeljito razvijemo dizajn i uklonimo sve nedostatke.

sl1

Pouzdanost

Vlasnik “Realcrafta” može biti siguran u brod! Ni teški vremenski uvjeti niti ekstremna opterećenja neće utjecati na nepropusnost i geometriju školjke broda!
Svi naši čamci prolaze cijeli niz ispitivanja i proračuna prema međunarodnim ISO standardima, u skladu su sa zahtjevima DIREKTIVE 2013/53/EU o rekreacijskim i osobnim plovilima te imaju CE certifikate.

sl2

Sigurnost

Naši brodovi su nepotopivi! U bilo kojem brodu “Realcraft” postoji dovoljno blokova za uzgon, a svi se modeli redovito testiraju. Potpuno natopljen čamac ostaje stabilan u skladu sa zahtjevima ISO 12217-3 «Mala plovila-Procjena stabilnosti i uzgona i kategorizacija». Ovaj ISO također postavlja zahtjeve za stabilnost i visinu padavine. Naši brodovi u potpunosti ga se pridržavaju!

sl3

Sposobnost plova

Pomorske sposobnosti “Realcrafta” omogućuju vam samouvjereno krstarenje čamcem u avionskom načinu rada čak i u lošim vremenskim uvjetima. Naša tvornica nalazi se na najvećoj europskoj rijeci Volgi, često plovimo na visokim, kratkim, strmim i „zlim“ valovima, ali nikakva oluja ne bi natjerala vozača „Realcrafta“ da stane!

sl4

Upravljivost

Linije naših brodova daju im vrhunske brzine. Velika brzina nekih naših brodova je veća od 75 km/h. Nemoguće je preokrenuti “Realcraft”, čak i ako kormilo pomaknete s srednjih brodova na potpuno lijevo kormilo punom brzinom s najmoćnijim motorom dopuštenim za određeni model! Svi naši čamci su prošli manevarski ispit u skladu s ISO 11592-1 «Određivanje maksimalne snage pogona pomoću manevarske brzine»

sl5

Efikasnost potrošnje goriva

Zahvaljujući točnim proračunima konstrukcije, trupovi “Realcrafta” imaju velike brzine u kombinaciji s malom potrošnjom goriva. U početku možete instalirati motor manje snage i uživat ćete u brzini po razumnoj cijeni.

sl6

Pogodnost i promišljenost

Prtljažnici i smještaj za spavanje važni su i za ribara i za putnika. Mnogi ormarići, pretinac za rukavice i police omogućuju vam pakiranje bilo kojeg broja stvari koje su ribolovcu i turistu potrebne. Jedinstven sustav transformacije omogućuje vam sklapanje mekih ležajeva u kabini u nekoliko minuta.

sl7

Cijena

Zahvaljujući velikoj proizvodnji i uvođenju najnovijih tehnologija u mogućnosti smo graditi i prodavati brodove po vrlo atraktivnim cijenama.

sl8